Crazy Run

Op zaterdag 18 april wordt door Dansgroep Infinity voor de tweede keer een Crazy Run georganiseerd.

Je kunt je inschrijven voor één van onderstaande categorieën:

  • Crazy Mario Kids Run, start om 11.30 uur
  • Crazy Couples Run, start om 15.30 uur
  • Crazy Trial Run, start om 16.00 uur

Voor meer informatie en inschrijvingen kun je terecht bij Dansgroep Infinity via crazy.run.bergeijk@gmail.com. Vergeet in de mail niet je naam, woonplaats en leeftijd te vermelden.

Mario Kids Run

Lijkt het jou leuk om Mario Kart een keer in het echt te spelen? Dan is de Crazy Mario Kids Run echt iets voor jou.

Deze run is speciaal voor de kleine Mario’s en Luigi’s onder ons. Voorafgaand aan de run gaan we samen een leuke warming up doen. Geschminkt als Mario of Luigi ga je een parcours rennen met allerlei verschillende hindernissen en obstakels: door de modder, over een auto heen en een bandenparcours zijn al een aantal van deze hindernissen. Na de run is ook gelijk de prijsuitreiking dus je hoeft niet lang te wachten. De run zal plaatsvinden op de crossbaan en vanaf 10.30 uur ben je van harte welkom om je nummer te komen halen. De run zal om 11.30 uur beginnen dus kom op tijd!!!

Vanaf 1 januari kun je je aanmelden via crazy.run.bergeijk@gmail.com.
Let op! Van 1 januari tot en met 31 januari is er een early bird actie en betaal je maar €5,- inschrijfgeld.

Crazy Couples Run

Altijd een keer gek willen doen samen met je partner, vriend of vriendin dan is de Crazy Couples Run echt iets voor jullie.

Na de warming up zal Pastoor Crazy ieder koppel zegenen en dan gaat de run van start. Gekoppeld aan je runpartner loop je over het Crazy Run parcours. Deze run zal bestaan uit verschillende hindernissen en obstakels. Doordat je gekoppeld bent aan elkaar ben je verplicht alles samen te doen en dat maakt dat deze run extra moeilijk. Na de run is ook gelijk de prijsuitreiking dus je hoeft niet lang te wachten. De run zal plaatsvinden op de crossbaan en vanaf 14.30 uur ben je van harte welkom om je nummer te komen halen. De run zal om 14.15 uur beginnen dus kom op tijd!!!

Vanaf 1 januari kun je je aanmelden via crazy.run.bergeijk@gmail.com.
Let op! Van 1 januari tot en met 31 januari is er een early bird actie en betaal je maar €10,- inschrijfgeld.

Trial Run

Ben jij gek op leuke uitdagingen en ben je niet bang voor een beetje modder? Dan is de Crazy Trail Run echt iets voor jou. De trialrun is een combinatie run.
Na de warming up loop je eerst over het bedrijventerrein langs en door een aantal bedrijven. De run begint bij GFM-parts en eindigt door de wasstraat van Mex Carwash. Na de bedrijven gaan we door op baan waar verschillende obstakels en uitdagingen al op je liggen te wachten waaronder de modderbak, een auto en een bandenparcours.

Na de run is gelijk de prijsuitreiking dus je hoeft niet lang te wachten. De run zal rondgaan langs en door een aantal bedrijven en op de crossbaan. Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom om je nummer te komen halen. De run zal om 16.00 uur beginnen dus kom op tijd!!!

Vanaf 1 januari kun je je aanmelden via crazy.run.bergeijk@gmail.com.
Let op! Van 1 januari tot en met 31 januari is er een early bird actie en betaal je maar €15 inschrijfgeld.

Privacyverklaring Crazy Run
Oh ja, even nog i.v.m. de privacywet. Er zullen deze dag foto’s gemaakt worden die je later terug kan zien op de website en Facebook dus als je je opgeeft voor deze run geef je automatisch toestemming dat we foto’s mogen maken en plaatsen op Social media.