Deelnemen

Leuk dat jij wilt deelnemen aan de crazy cross. Bouw je voertuig om tot een crazy cross mobile. We verwachten dat iedereen met een leuk en origineel opgetuigd voertuig aan de start verschijnt.

Word jij de winnaar van Crazy Cross 2020
Bij de beoordeling van de diverse klassen wordt gelet op originaliteit, lachwekkendheid, afwerking en interactie met publiek.

Foto gemaakt door Rico Vogels

Crazy klasse

18 jaar en een geldig rijbewijs

Een van de publiekslievelingen is de crazyklasse. Een bonte stoet van de meest vreemde voertuigen rijden over de baan, combine, boot met banaan niets is te gek. Doordat het thema vrij is in deze klasse, wordt de creativiteit van de deelnemers danig op de proef gesteld en is er zoveel diversiteit in deze klasse.

Om te zorgen dat niet elk jaar dezelfde voertuigen aan de start verschijnen, en we alleen de meest originele ideeën mee laten rijden moeten de deelnemers bij inschrijving een duidelijke beschrijving en een ontwerp of foto van het idee insturen.

Deze klasse is voor iedereen die zijn voertuig* zo heeft omgetoverd die niet in de andere klassen past. *Alleen auto’s die op een zo origineel mogelijke manier zijn omgebouwd tot een creatie waaraan je niet meer kunt zien dat het op de originele vorm van de auto lijkt.

Deelnemen aan deze klasse kan vanaf 18 jaar met een geldig rijbewijs.

Kosten
Deelnemers betalen € 15,00 euro. Dit bedrag is inclusief een weekendverzekering van de MON en inclusief 2 nummerstickers. Heb jij al een MON-licentie, krijg jij deze € 15,00 retour.

Deelnemersreglement Crazy Klasse

Luierklasse t/m 65 cc

Deze klasse is tot 11 jaar.

Je mag 1 begeleider meenemen op het wedstrijdveld. Deze krijgt eenmalig één bandje voor het hele weekend.

Kosten
Er zijn geen inschrijfkosten verbonden aan de luierklasse. Wel betaal je een weekendverzekering à € 15,00 per deelnemer als je geen MON-licentie bezit.

Deelnemersreglement Luierklasse

Brommerklasse t/m 85 cc

Deze klasse is voor iedereen met een zitmaaier/brommer/motor/pitbike t/m 85 cc. De inschrijfkosten bedragen € 25,00 plus eventueel een MON-verzekering à € 15,00 per persoon. Heb je een MON-licentie dan is een weekendverzekering niet nodig.

Naast 2 nummerstickers, krijgen deelnemers ook een kaartje voor het Aprillerfist op zaterdag 20 april.

Deelnemersreglement Brommerklasse

Motoren

Alle motorrijders kunnen zich inschrijven voor deze klasse.
De inschrijfkosten bedragen € 25,00 plus eventueel een MON-verzekering à € 15,00 per persoon. Heb je een MON-licentie dan is een weekendverzekering niet nodig. Naast deelname krijg je 2 nummerstickers en kaartje voor het Aprillerfist op zaterdag 20 april.

Deelnemersreglement Motorklasse

Quad/zijspan klasse

Heb je een quad of zijspan, schrijf je dan in voor deze klasse.

De inschrijfkosten bedragen € 25,00 plus eventueel een MON-verzekering à € 15,00 per persoon. Heb je een MON-licentie dan is een weekendverzekering niet nodig. Naast deelname krijg je 2 nummerstickers en één kaartje voor het Aprillerfist op zaterdag 20 april.

Deelnemersreglement Quadklasse

Autoklasse

vanaf 18 jaar en met geldig rijbewijs

De inschrijfkosten bedragen € 25,00 per deelnemer plus eventueel een MON-verzekering à € 15,00 per persoon. Heb je een MON-licentie dan is een weekendverzekering niet nodig.
Naast 2 nummerstickers, krijgen deelnemers ook één kaartje voor het Aprillerfist op zaterdag 20 april.

Per ronde mogen er slechts 2 personen in het voertuig zijn. Bijrijders betalen dus hetzelfde bedrag. Zij dienen zich ook in te schrijven en te legitimeren.

Deelnemersreglement Autoklasse

Buggyklasse

vanaf 18 jaar met geldig rijbewijs
De inschrijfkosten bedragen € 25,00 per deelnemer plus eventueel een MON-verzekering à € 15,00 per persoon. Heb je een MON-licentie dan is een weekendverzekering niet nodig. Bijrijders betalen dus hetzelfde bedrag.
Zij dienen zich ook in te schrijven en te legitimeren.

Naast deelname krijg je twee nummerstickers en één kaartje voor het Aprillerfist op zaterdag 20 april.

Deelnemersreglement QFF Buggyklasse

2-uurs Autocross

vanaf 18 jaar met geldig rijbewijs
Nieuw dit jaar is de 2-uurs autocross op zaterdag. Deelnemers rijden 2 x 1 uur over het parcours.

Tijdwaarneming gebeurt op basis van transponder, heb je geen transponder kun je deze bij ons huren voor € 10,00. Je mag met maximaal 4 personen per startnummer deelnemen. 2 coureurs en 2 monteurs.

Deelname aan deze klasse bedraag € 50,00.
Let op! Deze klasse rijdt alleen op zaterdag.

Deelnemersregelement 2-uurs cross

Let op: je inschrijving wordt pas verwerkt als je daadwerkelijk betaald hebt. Inschrijving vindt per voertuig plaats en er is slechts 1 contactpersoon. Elke deelnemer is verplicht zich in te schrijven. Na betaling krijg je een bevestiging toegestuurd. Het inschrijfgeld wordt niet terugbetaald. Daarnaast heeft elke rijder een MON-licentie of sluit een dagverzekering à € 15,00 af.