Media

Foto’s Crazy Cross 2018

Foto’s Crazy Cross 2017 

Foto’s Crazy Cross 2016

Foto’s Crazy Cross 2015

Zin in een fistje?

apriller fistOp het evenemententerrein bij Industrieterrein De Waterlaat in Bergeijk vindt op zaterdag 16 april het Apriller Fist plaats.

Zin in een gezellige avond? Het Apriller Fist is een knettergekke avond waarin diverse optredens plaatsvinden.

Zo wordt de aftrap gedaan door Anne on Stage, deze rockbitch uit Brabant brengt allerlei rock-covers ten gehore. Daarna is de beurt aan de Duitse Schlager König Otto Lagerfett. Hij is de grootste Schlager van dit moment. Hij staat al vanaf 1997 in de hitlijsten in Duitsland en heeft ontelbare gouden platen op zijn naam staan.

Jelle B sluit de avond af. Behalve een goede stem en een geweldig gevoel voor entertainment beschikt hij ook over enorme dosis enthousiasme. Niets is hem te gek. Zijn show is een doe – en – zing – mee – feest afgewisseld met te gekke nummers.

Crosskleding is de dresscode voor deze avond. Doe lekker crazy en kom in je crosskleding naar het Apriller Fist.

Entree € 7,50 p.p.

 

Wagenbouwers opgelet!

Zaterdag 16 en zondag 17 april vindt de 6e editie van de crazy cross plaats. Wil jij je carnavalswagen nog een keer laten showen aan een groot publiek? Schrijf je dan in voor de Crazy Klasse.

Al vele jaren is de crazy cross een groot succes. Ook dit jaar wordt er gereden in verschillende klasse’s. Auto’s, crossmotoren, brommers, quads en allerlei andere gemotoriseerde voertuigen gaan het aangelegde circuit op. Alles wat wielen heeft mag meedoen. Ervaring en snelheid zijn totaal niet van belang. Originaliteit en plezier, dat is waar het om gaat. De meest originele rijder wint dan ook de wedstrijd.

Doe eens gek en bouw je wagen om tot crazy cross mobile. Maak er iets moois van, niets is te gek als het maar veilig is.

Schrijf je snel in via www.crazycrossbergeijk.nl, want vol = volDSC_1557