Organisatie

Ontstaan
De Crazy Cross is bedacht door Jeffery Evers en Frank van Weert in café zaal De Gouden Leeuw. Tijdens een potje bier ontstond het idee dat het leuk zou zijn om een tweedaags muziekfeest met een activiteit op zondag te organiseren. De inspiratie werd gevonden op het ‘Doll Weekend’ in Soerendonk. Het idee van de Crazy Cross was geboren. Het werd cross waaraan iedereen met allerlei voertuigen aan mee kon doen.  René Lubbers wilde wel garant staan voor dit evenement.  In 2011 was de eerste editie.

Uitbreiding organisatie
Na het eerste jaar werd de organisatie uitgebreid. Vanaf 2018 is de organisatie in handen van Rene Lubbers. Samen met Jeffery Evers, Frank van Weert, Martijn en Mieke Daas, Henri Rooijakkers,  Frank Pijs, John Jansen, Thom Bottram en Rob Verhees organiseren zij de Crazy Cross.

Enthousiaste vrijwilligers
Crazy Cross is dus geen commercieel bedrijf, maar een groep enthousiaste vrijwilligers die een keer per jaar twee dagen samen met jullie uit hun dak willen gaan!!! Vanaf zes maanden voor de cross zijn ze intensief bezig met de voorbereidingen. Niet dat er veel tijd wordt verknoeid met vergaderen. Integendeel, dat wordt tot een minimum beperkt tot hooguit één keer per maand. Maar de onderlinge lijnen zijn heel kort. Ieder heeft zijn eigen werktaken, die met veel inzet en enthousiasme samen met vele andere vrijwilligers wordt ingevuld.

 

Rene Lubbers Horeca en security
Jeffery Evers Terreininrichting en verkeersregelaars
Frank van Weert Muziek en Geluid
Martijn Daas Coördinator en sponsoring
Henri Rooijakkers Inschrijvingen en wedstrijdleiding
Frank Pijs Catering
John Jansen Keuring en deelnemersterrein
Mieke Daas Marketing en Communicatie, randactiviteiten
Thom Bottram Techniek
Rob Verhees Materiaalbeheer en aankleding terrein