Crazy Run

Op zaterdag 18 april wordt door Dansgroep Infinity voor de tweede keer een Crazy Run georganiseerd.

Je kunt je inschrijven voor één van onderstaande categorieën:

  • CrazyJungle Kids Run, start om 11.30 uur
  • Crazy Couples Run en Crazy Trial Run, starten om 16.00 uur

Voor meer informatie en inschrijvingen kun je terecht bij Dansgroep Infinity via crazy.run.bergeijk@gmail.com. Vergeet in de mail niet je naam, woonplaats en leeftijd te vermelden.

Crazy Jungle Kids Run

Voel jij je net Freek Vonk, of ben je liever Tarzan of Jane?
Meld je dan snel aan voor onze Crazy Jungle Kids Run. Verschillende hindernissen, obstakels en heel veel modder liggen al voor je klaar!

De run zal plaatsvinden op de crossbaan en vanaf 10.30 uur ben je van harte welkom om je nummer te komen halen. De run zal om 11.30 uur beginnen dus kom op tijd!

Vanaf 1 januari kun je je aanmelden via crazy.run.bergeijk@gmail.com.
Kosten € 5,00 per persoon.
Let op: betalen hoef je pas bij de aanmeldtafel in de tent.

Crazy Couples Run

Heb jij een crazy vriend, vriendin, neef of nicht die wel houdt van gekke dingen. Dan is de Crazy Couples Run echt iets voor jullie. De moeilijkheid van deze run is dat je gekoppeld aan je runpartner over het parcours zal moeten. Deze run zal bestaan uit verschillende hindernissen en obstakels.

De run zal plaatsvinden op de crossbaan en vanaf 14.00 uur ben je van harte welkom om je nummer te komen halen. De run zal om 16.00 uur beginnen dus kom op tijd!!!
Naast de Run zijn er allerlei dingen te doen rondom het thema Crazy in Love. Zo kun je trouwen in een heuse wedding chapel en kun je een trash-to-the-dress photoshoot laten maken.

Vanaf 1 januari kun je je aanmelden via crazy.run.bergeijk@gmail.com.
kosten € 12,00 per koppel.
Let op: betalen hoef je pas bij de aanmeldtafel in de tent.

Crazy Trial 

Ben jij gek op leuke uitdagingen en ben je niet bang voor een beetje modder? Dan is de Crazy Trail Run echt iets voor jou. De trialrun is een combinatie run en zal voor een gedeelte over en door het bedrijventerrein gaan. De bedrijven van vorig jaar hebben er al weer zin in. Deze run zal een lengte hebben van ongeveer 5 km.

Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom om je nummer te komen halen. De run zal om 16.00 uur beginnen dus kom op tijd!!!

Vanaf 1 januari kun je je aanmelden via crazy.run.bergeijk@gmail.com.
Kosten € 15,00 per persoon.
Let op: betalen hoef je pas bij de aanmeldtafel in de tent.

Privacyverklaring Crazy Run
Oh ja, even nog i.v.m. de privacywet. Er zullen deze dag foto’s gemaakt worden die je later terug kan zien op de website en Facebook dus als je je opgeeft voor deze run geef je automatisch toestemming dat we foto’s mogen maken en plaatsen op Social media.